Известие

Collapse
No announcement yet.

Сваляне на задна кора

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Сваляне на задна кора

Та въпроса ми е колеги някой свалял ли е задната кора и как става,че вчера се измъчих пък и барам леко да не счупя нещо.
    ITALIAN POWER 155 1.8 TS 8V Lamborghini next

Re: Сваляне на задна кора

Първоначално публикувано от alfa1551.8ts130
    Та въпроса ми е колеги някой свалял ли е задната кора и как става,че вчера се измъчих пък и барам леко да не счупя нещо.
    АКо е кората на която са колоните - първо се свалят седалките - задните. И по-точно облегалките пречат. После откъм багажника има една гайка дето го държи и мисля че после излиза.

Даването на газ, води до пристрастяване!
    Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
    Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Мерси колега ама облегалките кажи как се свалят.Исках да сваля ония триъгълните кори дето почват от кората(задната)и стигат до тавана.

Comment

И внимавай да не изскубеш кабелите за антената и подгряването на стъклото че после запояването е ужас
        Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
        Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
        Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

.

първо сваляш седалката,отдолу има два болта (шестограм),като я махнеш севиждат болтовете които държат облегалката.махаш и тях и после дърпаш,това за седалките.кората е на щипки ,болт има един в багажника.с кората на гредичката внимателно защото и тя е на щипки.

Comment

Мерси за отговорите.Криво ляво се справих.Сега поне имам нов таван и кора.

Comment

Working...
            X